dilluns, 28 de gener del 2008

Val la pena perdre un ratet mirant-ho


Una troballa

Estic provant de linkar un vídeo que espero que interessi a tothom, encara que sigui perquè els americans s'ho empesquen tot. Com podeu veure no ho he aconseguit a la primera, però si en la següent entrada.

Una troballa

Estic provant de linkar un video que espero que interessi a tothom, encara que sigui perque els americans s'hi empesquen tot

dimecres, 23 de gener del 2008

Encara no l'hi hem posat nom però ja tenim talleret de patchwork


El dissabte passat vam començar el nostre taller a casa la Gemma, va haver-hi molt de berenar i moltes ganes de cosir. Tantes eren les ganes de cosir que el berenar no el tastava ningú. Està vist i comprovat que el pachtwork es un vici que supera fins i tot a a unes pastetes. Jo que fa més temps que hi dedico hores lliures no vaig tenir pietat ni de la xocolata desfeta ni del pastis de formatge que va dur la Laura. Hores d'ara em sembla que totes ja han acabat els deures i estan esperant la propera trobada.
Felicitats a totes, nenes,…que ho feu molt bé!!

dilluns, 21 de gener del 2008

Pirates a la vista






Avui penjo la vànova que vaig fer al meu fill mitja, gran admirador dels pirates y els seus vaixells.
És una vànova ràpida i senzilla, inclús he fet servir un joc de llit fet per fer la part de sota y així a més a més aprofito el llençol ajustable i la coixinera.
I el més important, a qui li vaig fer... li encanta!!!!

dimarts, 15 de gener del 2008

El pollastre


Aquest és el "pollo" de la Montse, encara que el vaig acabar a l'abril no ha cantat el kikiriki en el blog fins ara perque principalment fins ara no he tingut cap blog i després perque la Montse no l'havia retratat. Ara ja el puc lluïr i queda aqui posat per a qui el vulgui veu-re.

diumenge, 13 de gener del 2008

Bosseta Viatgera




Aquesta es la "famous" bosseta que havia de viatjar amb l'Anita a Nova York per cap d'any, però vet aquí que la vaig acabar massa tard i el raïm se'l va menjar amb mi. Ara ja està preparada per anar demà dilluns amb la seva mestressa, a veure a quin viatge se l'emportarà…