dimarts, 29 d’abril del 2008

El coixí de la Gemma


Aquí podeu veure el coixí fet de Log Cabin que li vaig regalar a la Gemma, ara ella està fent el germà bessó però en diferents colors. A veure si acaba i el podem penjar.
Com podeu veure he afegit adreces per comprar les teles als Estat Units, tal i com va l'euro potser és qüestió de pensar-ho.

dijous, 17 d’abril del 2008

A que són xules?



A que són xules les meves nenes, com en aquesta última trobada no hem fet fotos us penjo les últimes que he trobat, ja ho sé sóc un desastre i n'hauria de tenir més. Per ara us hi haureu de conformar, poc a poc més...
La vaca-vànova va endavant ja falta poc per tenir fotos esteu atents...

dimarts, 15 d’abril del 2008

Apa no us podeu queixar


Torno a estar aquí, ja ja no ha tingut temps ni de fer cap comentari el Marc. Aquí us poso un coixí que he fet pe la peque, molt suau perquè és de franel·la. La tècnica no sé com es diu però queda un serrell molt maco.
Ànims al talleret i a veure si la Laura passa la recepta del pastis que va fer aquest dissabte. A la propera sessió faré fotos de la merendola que fem, que també és important.
Bé fins aviat i que disfruteu patchworquejant (apa vaja paraula més xula que m'ha sortit)

dilluns, 14 d’abril del 2008

Es veritat, no tinc vergonya


És increïble com passa el temps i no actualitzo el blog, sembla que després de fer-lo m'he relaxat i això no pot ser. Per a que no em mengeu el "tarro" entre tots us penjo algunes cosetes que he fet. Ah! i la vànua de les vaques va a tota banya!!! Ja em queda poc intentaré fer una foto perquè vegeu com va. N'hi estic enamorada, no sé com m'ho faré per regalar-la... perquè és per qui és... que si no...

Aquest es el cuiner porta bosses que vaig fer ambs els patrons d'una "Patchwork Secrets" que em van regalar. En un atac de bona nena el vaig regalar a la meva mare. Increïble, quan va arribar a casa el primer que va fer va ser penjar-lo a la cuina. No el va deixar "aparcat" com altres coses que li regalen. Em va fer molta il.lusió.