dimecres, 21 de maig del 2008

Una funda per la flauta



Aquesta es la funda per la flauta de la Carla, quan estic escrivint aquest missatge encara no l'ha vist perquè el seu aniversari es demà. Espero que li agradi tant com a mi.
Carla: espero que la teva flauta estigui ben cuidadeta i calentona dintre de la funda i que puguis fer amb ella refilets i cançons ben boniques. Ah! i moltes felicitats en el teu 8é aniversari.



dilluns, 5 de maig del 2008

Ositos a Madriiiiiid



Hoy han marchado hacia Madrid en puente aéreo dos ositos catalanes.
Espero que a Carmen y a Alberto les gusten. En la foto los dos ositos se despedían de Barcelona con alguna lagrimita por si no volvían a ver el mar. Espero que la mamá de Carmen y el papá de Alberto se decidan a traerlos algun día a ver la ciudad que los vió "coser".
Diana y Sergio:
A mi no me gusta el futbol, o sea que los ositos sean rojo y azul no tiene nada que ver con el Barça.
Besotes para vosotros y vuestros bebitos.

La Fira de Tona


El dissabte vam anar a Tona a visitar la Fira Fil a l'agulla, petitona però agradable. Hi havia una mica de tot. Diuen que als pots petits hi ha la millor melmelada i jo vaig trobar un regalet per mi, el que hi ha a la foto. Un genuí kit d'una nina Tilda. Estic emocionada, no sé ni quan començar. Ademés felicito a l'organització per la gran idea de col.locar a l'entrada uns inflables pels nens, ells s'ho van passar d'allò més bé i jo encara més sabent que tenia una estoneta per a mi sola.