divendres, 21 de novembre del 2008

Pels que diuen que només fem patchwork per menjar

Diuen les males llengües que només fem patchwok per a berenar... potser si o pot ser nooooo...




Aquest va ser el banquet de començament de curs al setembre a casa la Montse, si no recordo malament, un pastís de formatge, una quiche amb forma de cor, un plum cake, melindros i coca.
I una bona xocolata calenta per acompanyar.
Va ser un començament molt maco amb nens, marits i gossos saltironejant pel jardí mentre nosaltres cosíem i començàvem els projectes de Nadal.
Vam acabar poques coses, però en vam començar moltes.
A la trobada d'octubre ja vam començar a veure cosetes, va ser fantàstic, érem un munt i tothom va fer alguna xulada. Podem veure les primeres estrelles de la Laura M i la Conxi, el començament d'un arbre de Nadal de la Lourdes (heu de tenir en compte que ara ja té un bosc noruec complet), un petit abret de la Laura P, el començament d'un jardí de la iaia de la Núria i un coixí per les agulles de la Berta.
Tan la Conxi com la Berta i la Laura M era el primer cop que venien al talleret, i ja hi van sortir amb una feina feta i acabada. Ja tenim enviciades a 3 més (això es millor que el Facebook).

I demà A CREATIVA...

dijous, 20 de novembre del 2008

El meu primer SAL i de Tilda

Aquest cop m'apunto a un SAL, amb una operació a la família que tindrà una recuperació de 2 mesos i un caos logístic considerable, he pensat que el millor que puc fer és afegir una mica de moviment a la meva vida, total nomes serem uns 13 a sopar i uns 10 al dinar de Nadal.
Que més puc demanar?
Apa, que si a algú l'interessa...
countryvero.blogspot.com
Hi ha temps fins el 22 de novembre.